Anmäl ditt evenemang

Marknadsför ditt evenemang genom Visit Munkfors-Ransäter, kostnadsfritt!

Nedan kan du läsa om hur och var ditt evenemang marknadsförs samt fylla i en anmälan.

Turistbyrån ansvarar för publicering via olika kanaler av inkomna evenemang. Genom att skicka in din information har du gett samtycke till att uppgifterna publiceras och sprids till tredjepart, bland annat: visitmunkfors.se, visitvarmland.se, klaralvsbanan.se och munkfors.se. Vi marknadsför ditt evenemang kostnadsfritt på webbplatserna, i olika trycksaker, i utskick till media och evenemangsprenumeranter, i sociala medier med mera. Vi behandlar och lagrar informationen i en databas för att kunna informera invånare och besökare om besöksmål och reseanledningar till såväl Munkfors-Ransäter som Värmland. Mer information om dina rättigheter och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa om i vår integritetspolicy eller genom att kontakta oss på tourist@munkfors.se
visitmunkfors.se innehar utgivningsbevis vilket innebär att det är en grundlagsskyddad databas och skyddas av yttrandefrihetsgrundlagen, läs mer här.


För att vi ska kunna publicera ditt evenemang behöver vi viss information av dig, fyll i formuläret nedan eller skicka oss ett mejl.

Var och hur syns ditt evenemang?

Evenemangskalender online: På turistbyråns och kommunens webbplats finns en evenemangskalender där samtliga inkomna offentliga evenemang publiceras kostnadsfritt. Om det är ett evenemang som är av nationell/internationell karaktär eller en reseanledning till Värmland och Munkfors-Ransäter, publiceras det även på www.visitvarmland.se, Värmlands officiella besökssida.

Turistbyrån förbehåller sig rätten att neka evenemang som bedöms olämpliga för publicering eller de som inte uppfyllt kraven för publicering. Exempel på evenemang som inte publiceras är evenemang av religiös eller partipolitisk karaktär (med undantag för kyrkans musikevenemang) och evenemang som inte är öppna för allmänheten.

Månadsbladet: Är ett sammanställt dokument med evenemang för en specifik månad (gäller till och med december 2020). För att ha chans att komma med i månadsbladet krävs det att du skickat in information till turistbyrån senast den 25:e varje månad (undantag december månad). Turistbyrån avgör vilka evenemang som publiceras i månadsbladet och kan inte garantera att evenemanget kommer med på grund av platsbrist. Det publiceras dock i evenemangskalendern online.

Möjlighet att prenumerera på månadsbladet finns, anmäl din e-postadress till tourist@munkfors.se.

Spridning: Månadsbladet förstoras till A3 format och anslås på våra fem anslagstavlor runt om i kommunen samt på turistbyrån och i kommunhuset. Det finns också att hämta i A4 format i vårt broschyrställ utanför turistbyrån. Varje månad skickas månadsbladet ut till samtliga turistbyråer i Värmland, viss media, företag och organisationer med flera i Munkfors kommun med omnejd samt privatpersoner som anmält sitt intresse. Vissa butiker och företag sätter upp månadsbladet synligt för besökare och personal. Månadsbladet skickas som e-post med bifogad fil för eventuell utskrift, men vissa får det även i pappersformat. Ytterligare en kanal är vår Facebook-sida där vi lyfter vissa evenemang och aktiviteter.

Den digitala evenemangskalendern finns länkad på bland annat kommunens startsida.

Digital skylt: Turistbyrån ansvarar för den information som publiceras på den digitala skylten intill riksväg 62 i Ransäter. Det är en plattform för marknadsföring av offentliga evenemang och aktiviteter, inte produkter och tjänster, som arrangeras av till exempel föreningar, företag, organisationer eller kommun. Vad som publiceras avgörs av turistbyrån. Urvalet görs efter följande kategorisering: nationell, regional och lokal karaktär, i mån av plats.

Vilken information behöver turistbyrån?

För att kunna publicera och marknadsföra ditt evenemang på bästa sätt behöver vi komplett information om såväl evenemanget som om arrangören. I formuläret nedan ser du vilken information som krävs.

Att tänka på

Evenemanget ska:

- Arrangeras i Munkfors kommun eller i nära anslutning, t.ex. Mjönäs och Ena.
- Vara offentligt, alltså öppet för allmänheten.
- Ej vara av religiös eller partipolitisk karaktär.
- I
nte är en kurs/utbildning som kräver deltagande vid flera tillfällen.
- Anmälas med kompletta uppgifter.
- Skriv en ”målande” beskrivning av evenemanget så att din målgrupp lockas. Beskriv vad besökaren får uppleva om den kommer till ditt evenemang.

I månadsbladet är det ytterst lite text som får plats, där används oftast rubriken.
I evenemangskalendern finns betydligt mer utrymme med en ”säljtext” och en fullängdstext. Säljtexten är den som syns när evenemangen listas och fullängdstexten ser du när du klickat dig in på ett evenemang.

Bifoga gärna högupplöst bild i liggande format när du tipsar oss, ange fotograf. 
För allt inlämnat material ansvarar arrangören/tipsaren själv att text och bild är godkända med eventuella avtal och samtycken.

Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.

 

Tack för att du anmäler ditt evenemang och arrangerar något trevligt i Munkfors-Ransäter!

Beskriv kortfattat ditt evenemang med en lockande och målande text.
Här har du möjlighet att mera utförligt beskriva evenemanget för besökaren. Målet är att få besökaren att vilja komma till ditt evenemang. Vad kan besökaren förvänta sig av evenemanget? Exempel: vem uppträder, vilka tekniker använder konstnären, aktiviteter, servering, försäljning med mera.
Pågår evenemanget/arrangemanget under flera dagar eller har olika tider, anges det i fältet "Flera dagar".
:
Ange starttid. Finns sluttid anges det i nästa fält.
:
Om evenemanget/arrangemanget pågår under flera dagar och/eller har olika tider, anges det i detta fält.
Ange pris, till exempel; per person, vuxen, barn, medlem, ej medlem, pris per dag, flera dagar. Ange 0 (noll) om det är fritt inträde.
Ange var biljetterna köps - entrén, förköp, online. Ange eventuell övrig viktig information såsom datum för biljettsläpp.
Ange platsen för evenemanget/arrangemanget (gatuadress, postnummer, ort).
Återkommande arrangör: har du tidigare skickat in arrangörsuppgifter behöver du endast ange arrangörens namn. Arrangörsuppgifter sparas i vår databas i max 2 år. Du kan när som helst begära att få dina uppgifter raderade eller ändrade genom att kontakta oss. Ny arrangör: om du tidigare inte skickat in uppgifter eller är osäker behöver du uppge följande till oss: arrangörens namn, kontaktperson, gatuadress, postnummer och ort, telefon/mobiltelefon, webbplats och/eller annan social media t.ex. Facebook. E-postadress. All information om er sparas i vår databas i max 2 år och används på varje evenemang/arrangemang. Du kan när som helst begära att få dina uppgifter raderade eller ändrade genom att kontakta oss.
Ange ditt för- och efternamn.
Uppgiftslämnarens e-post.
Bilder är viktiga i marknadsföringen! Inga evenemang/arrangemang publiceras utan bild på webbplatsen. Det finns generella foton som vi kan använda men vi ser gärna att ni skickar in egna foton. Fotot ska vara jpg, liggande format, större än 640x480 pixlar (bredd x höjd). Max 30 MB. Ange fotografens namn. För inlämnat material ansvarar arrangören/du själv att bild är godkänd för publicering med eventuella avtal och samtycken.
Finns ett programblad eller affisch? Skicka med det här. Max 30 MB.