Aktuell information kring covid-19

Riktlinjer för besökare

Vaccinationen fortgår och smittspridningen minskar. Restriktioner, rekommendationer och råd anpassas och tas bort men det är fortfarande viktigt att trängsel undviks och du följer de allmänna råden för att undvika smittspridning.

Alla har ett ansvar - att följa och hålla sig uppdaterad om de restriktioner som finns. Vi hänvisar till Region Värmland, Folkhälsomyndigheten och krisinformation.se för senaste information om myndigheters och andra aktörers information om vilka restriktioner och rekommendationer som gäller.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att begränsa smittspridningen av covid-19. Följ de grundläggande råden om att:
  • Stanna hemma om du är sjuk (även milda symptom).
  • Tvätta händerna.
  • Håll avstånd. 

Läs mer på Region Värmlands webbsida.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbsida.

Läs mer på webbsidan kristinformation.se

Besöksmål

Besöksmål kan med kort varsel behöva ändra sina öppettider. För att vara säker på hur läget är när du planerat att göra ett besök, ber vi dig kontakta respektive arrangör innan. 

Evenemangspåverkan

På grund av pandemin har flera evenemang i Munkfors-Ransäter och Värmland ställts in. Vi gör vårt bästa för att hålla vår evenemangskalender så uppdaterad som möjligt men observera - förutsättningar kan snabbt förändras, kontrollera därför läget innan du åker.
Om du har frågor om ett specifikt evenemang hänvisar vi i första hand till respektive arrangör men du är självklart välkommen att även kontakta oss på tourist@munkfors.se eller 0563-54 10 81.

Frågor om bokningar?

För frågor kring dina bokningar i samband med din vistelse i Munkfors-Ransäter ber vi dig att kontakta respektive boende och arrangör direkt.

Vi följer utvecklingen och hjälper dig med dina frågor och gör vårt bästa för att lösa eventuella problem.

På www.folkhalsomyndigheten.se hittar du den sensate informationen.
På www.folkhalsomyndigheten.se hittar du den sensate informationen.