Aktuell information kring covid-19

Evenemangspåverkan

Det rådande läget angående smittspridning i samhället innebär att flera evenemang i Munkfors-Ransäter och Värmland har eller kan komma att ställas in, ibland med kort varsel. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla vår evenemangskalender så uppdaterad som möjligt med tanke på att situationen hela tiden förändras. Om du har frågor om ett specifikt evenemang hänvisar vi till respektive arrangör eller så är du välkommen att kontakta oss på tourist@munkfors.se samt 0563-54 10 81.

Riktlinjer för besökare

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du stannar hemma om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. På detta vis riskerar du inte att smitta andra. Det gäller förstås för besökare av såväl evenemang som för besök av sevärdheter, museer, restauranger, affärer med mera. 
Läs mer om Folkhälsomyndighetens riktlinjer här och de lokala allmänna råden.

Information till arrangörer

Läs mer om Folkhälsomyndighetens riktlinjer för arrangörer och de lokala allmänna råden.

Besöksmål

Våra besöksmål, boendeanläggningar, restauranger och affärer följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer. Man följer noga gällande regler kring hygien och gästerna ombeds att göra detsamma. Vissa besöksmål kan ändra sina öppettider, ibland med kort varsel, och vill du vara helt säkert, ber vi dig att kontakta respektive arrangör innan ditt planerade besök. 

Mer information

Har du fler frågor? Här har Folkhälsomyndigheten samlat frågor och svar om Covid-19.

Frågor kring bokningar?

För frågor kring dina bokningar i samband med din vistelse i Munkfors-Ransäter ber vi dig att kontakta respektive boende och arrangör direkt.
Vi följer utvecklingen och hjälper dig med dina frågor och gör vårt bästa för att lösa eventuella problem.

På www.folkhalsomyndigheten.se hittar du den sensate informationen.
På www.folkhalsomyndigheten.se hittar du den sensate informationen.